Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Smartfon do 800zł na allegro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniach kupuję nowy telefon. Myślałem nad Galaxy Core i Galaxy s2. Jest juz polska aktualizacja do 4.1.2 dla Galaxy s2?

S2 ma dużo lepszy wyświetlacz, 2x więcej pamięci i lepszy procesor. Tyle, że jest starszy technologicznie od Core.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Smartphone ma być "nowy używany" czy "nowy nowy" ? : D

Jeśli to pierwsze, to zastanów się między SGS2 a Xperia S.

Na wydanie nie ma co patrzeć, skoro jest wydajniejszy. Wsparcie nieoficjalne będzie cały czas, a takie jest najlepsze ;).

Opublikowano

Ma być nowy od nowości, czyli to pierwsze. W s2 podoba mi się również kształt. Czyli mogę brać? Jej oficjalna wersja 4.x na ten tel, czy z chomikuj i przez rom wgrywać trzeba?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Samsung glaxy s2 będzie dobry, mimo że nie jest to jakaś nowość to nadal jest bardzo wydajny. Na ten telefon jest oficjalnie 4.1.2 którego można pobrać z Sammobile, bądź zaktualizować przez telefon. Androida 4.2.2 prawdopodobnie oficjalnie nie będzie choć nie jest to do końca pewne. Ale już od dawna są custom romy z 4.2.2. Sam polecam zmienić soft na jakiś inny bo dodają naprawdę sporo funkcji i ustawień, np. Omega rom.

Opublikowano

1. nie pisze się W DNIACH tylko NA DNIACH ...........

2.od dawna jest 4.1.2 dla s2 w polsce, być może będzie teraz 4.2.2 ?

3.co z tego że starsza technologia s2, skoro przebija i tak te young,srang,core i inne gówniane niższowe modele

sam sie sprawdz zamiast nas sprawdzic, lol

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...